Algemeen

 

name henk luijsterburg sensei

De trainingen staan onder leiding van Henk Luijsterburg. Henk traint zelf sinds 1989 en blijft actief in het onderhouden en ontwikkelen van zijn eigen vaardigheden. Daarnaast volgt Henk geregeld (bij)scholingen om zijn (ped)agogische en didactische competenties up to date te houden. Henk is in bezit van 5e dan Karate-do, 3e dan Ryukyu Kobujutsu en 1e dan Aikijujutsu. En - niet onbelangrijk - hij is gediplomeerd trainer/coach Karate-do niveau 4 conform Kwalificatiestructuur Sport, NOC*NSF/Academie voor Sportkader.

De lessen zijn ingericht op verschillende doelgroepen. Over het algemeen zijn dit allemaal kleine groepen met gedegen aandacht voor het individu. Je kunt een prettige trainingssfeer verwachten waarbij iedereen de ruimte heeft om fysiek en mentaal te groeien en zo te ontwikkelen in zijn of haar Karate!

Ben je geïnteresseerd? Om vast te stellen of je het echt leuk lijkt, mag je sowieso 2 gratis proeflessen volgen! Mocht je na het volgen van de proeflessen graag leerling willen worden van onze school, dan schrijven we je in vanaf de eerst volgende maand.

Moch je nog aanvullende vragen hebben, kun je ze altijd stellen via onderstaand invulformulier, of middels een e-mail of even bellen.

Trainingstijden en -locatie (per 01-09-2021)

 

 

 

Contact formulier

Naam:

 

E-mail

 

Bericht:

 

 

E-mail: i n f o @ b u d o k a i k o k o r o . n l (spaties verwijderen)

tel: 06 - 270 522 41

KvK 57010080

Aangesloten bij:

logokbnKarate-do Bond Nederland (KBN)
dsriDento Shito Ryu International (DSRI)
rkhskRyukyu Kobujutsu Hozon Shinko Kai (RKHSK)