Algemeen

 

name henk luijsterburg sensei

De trainingen staan onder leiding van Henk Luijsterburg. Henk traint zelf sinds 1989 en blijft actief in het onderhouden en ontwikkelen van zijn eigen vaardigheden. Daarnaast volgt Henk geregeld (bij)scholingen om zijn (ped)agogische en didactische competenties up to date te houden. Henk is in bezit van 5e dan Karate-do, 3e dan Ryukyu Kobujutsu en 1e dan Aikijujutsu. En - niet onbelangrijk - hij is gediplomeerd leraar/trainer Karate-do niveau 3 conform Kwalificatiestructuur Sport, NOC*NSF/Academie voor Sportkader.

De reguliere trainingen zijn toegankelijk voor jongeren vanaf een 16 jaar en volwassenen. De lessen zijn specifiek ingericht op deze doelgroep. In een kleine groep met gedegen aandacht voor het individu mag je een prettige trainingssfeer verwachten. Iedereen krijgt de ruimte bij ons om fysiek en mentaal te groeien en zo te ontwikkelen in zijn of haar Karate!

Ben je geïnteresseerd? Om vast te stellen of je het echt leuk lijkt, mag je sowieso 2 gratis proeflessen volgen! Eventueel kun je je al direct inschrijven voor een proefles. Mocht je na het volgen van de proeflessen graag leerling willen worden van onze school, dan schrijven we je in vanaf de eerst volgende maand. De maandelijkse lesbijdrage is € 25,--; we rekenen geen inschrijfgeld.

Moch je nog aanvullende vragen hebben, kun je ze altijd stellen via onderstaand invulformulier, of middels een e-mail of telefonisch.

Trainingstijden en -locatie

 

 

 

Contact formulier

Naam:

 

E-mail

 

Bericht:

Bij een succesvolle verzending komt u terug uit op onze startpagina!

 

 

E-mail: i n f o @ b u d o k a i k o k o r o . n l (spaties verwijderen)

tel: 06 - 270 522 41

KvK 57010080

Aangesloten bij:

logokbnKarate-do Bond Nederland (KBN)
dsriDento Shito Ryu International (DSRI)
rkhskRyukyu Kobujutsu Hozon Shinko Kai (RKHSK)