Algemeen

henk luijsterburg senseibart hoppenbrouwers senpai

 

De trainingen staan onder leiding van Henk Luijsterburg. Henk traint zelf sinds 1989 en blijft actief in het onderhouden en ontwikkelen van zijn eigen vaardigheden. Daarnaast volgt Henk geregeld (bij)scholingen om zijn (ped)agogische en didactische competenties up to date te houden. Henk is in bezit van 5e dan Karate-do, 3e dan Ryukyu Kobujutsu, 1e dan Aikijujutsu en hij is gediplomeerd trainer/coach Karate-do niveau 4 conform Kwalificatiestructuur Sport, NOC*NSF/Academie voor Sportkader.

Meestal wordt Henk tijdens de jeugdlessen geassisteerd door Bart Hoppenbrouwers. Bart is 3e dan Karate-do en hij blijft zelf actief in het onderhouden, trainen en ontwikkelen van zijn eigen vaardigheid in het Karate-do. Hij is daarnaast ook gediplomeerd trainer/coach Karate-do niveau 2 conform Kwalificatiestructuur Sport, NOC*NSF/Academie voor Sportkader.

De lessen zijn ingericht op verschillende doelgroepen. Over het algemeen zijn dit allemaal kleine groepen met gedegen aandacht voor het individu. Je kunt een prettige trainingssfeer verwachten waarbij iedereen de ruimte heeft om fysiek en mentaal te groeien en zo te ontwikkelen in zijn of haar Karate!

Ben je geïnteresseerd? Om vast te stellen of je het echt leuk lijkt, mag je sowieso 2 gratis proeflessen volgen! De trainingen voor jeugd zijn iedere woensdag- en vrijdagavond om 19.00, de jongeren/volwassenen trainen aansluitend om 20.00. We trainnen in de dojo van Sporthal Gageldonk te Bergen op Zoom.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben, kun je ze altijd stellen via onderstaand contactformulier, of middels een e-mail ( ) of even bellen (+31 (0)6 27 05 22 41).

 

 

Trainingstijden en -locatie

 

 

 

 

Locatie: Dojo Sporthal Gageldonk, Gagelboslaan 160, 4623 AH Bergen op Zoom

 

 

Vertrouwenscontactpersoon

lisa vanstaen

 

In onze karateschool hebben we een vertrouwenscontactpersoon(VCP): Lisa Vanstaen. Lisa heeft een 3e dan Karate-do, is gediplomeerd trainer/coach Karate-do niveau 1 conform Kwalificatiestructuur Sport en Lisa heeft de opleiding Vertrouwenscontactpersoon gevolgd van NOC*NSF/Academie voor Sportkader.

Zij is binnen onze club het eerste aanspreekpunt voor signalen en preventie van grensoverschrijdend gedrag en kan je helpen naar het bepalen van eventuele vervolgstappen. Je kunt Lisa bereiken per mail: of telefonisch: +32 477 05 68 86 (indien niet bereikbaar graag duidelijke de voicemail inspreken met uw contactgegevens). Lisa streeft er naar om binnen 24 uur te reageren.

Tot slot attenderen we je tevens op de mogelijkheden om contact te leggen met de vertrouwenscontactpersoon voor de Karate-do Bond Nederland (KBN) of met een vertrouwenspersoon van Centrum Veilige Sport Nederland.

 

 

Proefles

introductieles karate

 

Als het je leuk lijkt om mee te komen doen met de trainingen, mag je altijd eerst 2 gratis proeflessen volgen. In principe kun je het hele seizoen instromen. Het is wel prettig als je je vooraf even aanmeldt. Dit kan gewoon middels het contactformulier, of via mail of telefonisch.

Tijdens de proeflessen doe je voor een groot deel mee met de groep, zodat je vlot een idee krijgt van de sfeer in de club. Uiteraard krijg je wel les, toegespitst op jouw niveau. Soms zul je een keer andere oefeningen krijgen binnen de groep, een keer apart begeleid worden, of een deel van de training zelfstandig aan het werk gezet worden.

Mocht je na het volgen van de proeflessen graag leerling willen worden van onze school, dan schrijven we je in vanaf de eerst volgende maand. Tijdens de eerste lessen is makkelijk zittende sportkleding (t-shirt, sportbroek) prima. We trainen uiteraard op blote voeten. Binnen maximaal 3 maanden wordt verwacht dat de leerlingen in de zogenaamde karate-gi verschijnen op de les. Dit betreft het welbekende witte karatepak. Over de jas wordt de "obi" (band) geknoopt. Bij aanvang is dat een witte band. Een karate-gi kan eventueel worden aangeschaft via de club.

 

 

Links

 

BudoKai Kokoro op Social Media:

YouTube
Facebook
Facebook

 

BudoKai Kokoro is aangesloten bij:

 

Karate:

KBN
DMSRNL
DSRI

 

Ryukyu Kobujutsu:

RKHSKNL
RKHSK

 

Maatschappelijk & sport:

NOC*NSF
CVSN
F!tfabriek
Stichting Leergeld

 

 

Contactformulier